GA JIJ MEE OP ZOEK ?

U kan deze wandeling doen, wanneer u dat wenst, tijdens de periode van 2 tot 24 april. De wandeling is omtrent 4 km en geschikt voor iedereen: meestal op brede goed begaanbare paden, zoniet is er een alternatief.

Op zaterdag 2 april is er een STARTDAG, enkel voor de kinderen en hun begeleiders die zich vooraf inschreven. Wij voorzien een Paasontbijt van 9 tot 11 uur, een fotosessie met de Paashaas en een zakje paaseitjes voor ieder kind.

U kan zich hiervoor inschrijven bij  Hans Carlier,  tel.: 02/360 21 81      e-mail: hans.carlier@telenet.be

Bedoeling is dat iedereen de wandeling in familieverband beleeft en de 7 stops haalt. Op ieder bord staan 2 QR-codes. Die kan je met de gsm scannen, zo krijg je telkens een deel van het Paashaasverhaal te horen. Er zijn telkens 2 codes voorzien, één voor kinderen jonger dan 8 jaar en één voor oudere kinderen. Het zijn andere verhalen dan vorig jaar.

Doe ook mee aan de prijskamp. Vind de letter op ieder bord en puzzel het juiste woord samen. Uit de correcte inzendingen worden de winnaars getrokken en persoonlijk verwittigd. Uw antwoord stuurt u aan Hans Carlier, of steekt u in de bus, vastgehecht is aan het laatste bord. Vergeet vooral uw gegevens niet te vermelden: e-mailadres, tel. en naam.