WANDELZOEKTOCHT: DE PAASHAAS IS VERDWENEN

05apr(apr 5)00:0018(apr 18)23:59WANDELZOEKTOCHT: DE PAASHAAS IS VERDWENEN00:00 - 23:59 (18) DEKENSTRAAT OrganisatorKWB Halle Sint-MartinusCategoriesport

Evenement details

VAN PAASMAANDAG 5 APRIL TOT ZONDAG 18 APRIL

Wij stippelden voor u en de kinderen of kleinkinderen een wandeling uit van 7,08 km, vertrekkend aan het Mariahof te Halle. Deelname is gratis en iedereen is welkom en kan een mooie prijs winnen !

Deze wandeling is geschikt voor iedereen: meestal op brede goed begaanbare paden, maar waar we even de natuur intrekken, is er een alternatief pad beschikbaar.

Bedoeling is dat iedereen de wandeling in zijn eigen bubbel beleeft en de 7 stops haalt. Op ieder bord staan 2 QR-codes. Door die met de gsm te scannen, krijg je telkens een deel van het verhaal te horen. Er zijn 2 codes voorzien, één voor kinderen jonger dan 8 jaar en één voor oudere kinderen.

Intussen kunnen de ouders de letters die op het bord voorkomen noteren en na de wandeling hiervan een woord puzzelen. Uit de juiste inzendingen worden 5 winnaars getrokken.

Uw antwoord mailt u door naar hans.carlier@telenet.be, of steekt u (met uw gegevens) in de box die bij het laatste bord hoort.

Meer

Tijd

5 (Maandag) 00:00 - 18 (Zondag) 23:59

Locatie

MARIAHOF HALLE

DEKENSTRAAT

Go to Top