Namiddag uitstap treinmuseum Schaarbeek zaterdag 18 april om 14 uur

Het station van Schaarbeek ligt centraal op het Belgische spoorwegnet, in het hart van Europa, op het tracé van de eerste spoorlijn in België tussen Brussel en Mechelen. Het is een van de pareltjes van de Belgische spoorwegarchitectuur. Dit nieuwe museumcomplex in zaagtandvorm vormt samen met het oud stationsgebouw een prachtige symbiose van oud en nieuw in het ‘Art Nouveau’ hart van Schaarbeek.

Met onze gids ontdekken we niet alleen de geschiedenis van de Belgische Spoorwegen, maar tegelijk ook een bijzondere collectie oude treinstellen en lokomotieven, de vele spoorwegverhalen en last but not least de expo van schilder Paul Delvaux ‘de man die van treinen hield’.

PRAKTISCH

We verzamelen aan het station te Halle om 13u, om de trein van 13u20 naar Schaarbeek te nemen. Duur van het bezoek 2 uur, met daarna nog even tijd om te verpozen in de Brasserie. Als alles naar plan verloopt nemen we de trein van 17u12 terug naar Halle (aankomst omstreeks 17u40.)

PRAKTISCH:

Deelname prijs:   15  euro voor KWB leden (en hun familieleden) —-  20 euro voor niet leden.

KWB leden van gelijk welke Vlaamse KWB (op vertoon lidkaart

Vul onderstaande inschrijvingsstrook in en druk op verzenden.

U krijgt een mail terug met ons akkoord (als er nog voldoende vrije plaatsen zijn). In deze mail vragen wij u de deelnameprijs te betalen op onze rekening.

Uw reservatie is pas weerhouden, als wij dit bedrag ontvangen hebben.

U dient voor deze activiteit te reserveren voor 10 april

Bedankt alvast voor uw interesse en inschrijving.

Inschrijven

Ondergetekende wenst deel te nemen aan de activiteit "Namiddag uitstap treinmuseum Schaarbeek" op datum van zaterdag 18 april om 14 uur

KWB zal bij ontvangst van deze inschrijving u een mail toezenden met de nodige gegevens om zo nodig de inschrijvingssom en andere details mee te delen.

Bedankt alvast voor uw interesse.