Minitrip Zwarte Woud 3 tot 6 augustus 2020

In samenwerking met Rantour, maken we een minitrip naar het Zwarte Woud. Deze 4 daagse reis is van start tot einde gegidst door een meereizende nederlandstalige gids. Voor de inhoud van de reis verwijzen wij u naar de Raakskes van januari en februari.

ER ZIJN NOG MAAR EEN PAAR PLAATSEN VRIJ. WEES ER DUS SNEL BIJ !!!

Inbegrepen in de prijs: alle in het programma voorziene uitstappen en toegangsgelden, halfpension in hotel Bären in Overhammersbach, alle middagmalen zoals voorzien in programma, verblijfstaks, bus, chauffeur en begeleider

Niet inbegrepen in de prijs: persoonllijke kosten, dranken, Annulatie & Bijstandsverzekering + 5 euro per dag pp (apart te betalen).

PRAKTISCH:

Deelname prijs:    450   euro voor KWB leden (en hun familieleden) —- 475 euro voor niet leden.  Voorschot bij inschrijving 200 euro pp. Toeslag single kamer 30 euro.

KWB leden van gelijk welke Vlaamse KWB (op vertoon lidkaart)

Vul onderstaande inschrijvingsstrook in en druk op verzenden.

U krijgt een mail terug met ons akkoord (als er nog voldoende vrije plaatsen zijn). In deze mail vragen wij u de deelnameprijs te betalen op onze rekening.

Uw reservatie is pas weerhouden, als wij het voorschot bedrag ontvangen hebben.

Bedankt alvast voor uw interesse en inschrijving.

Inschrijven

Ondergetekende wenst deel te nemen aan de activiteit "Minitrip Zwarte Woud" op datum van 3 tot 6 augustus 2020

KWB zal bij ontvangst van deze inschrijving u een mail toezenden met de nodige gegevens om zo nodig de inschrijvingssom en andere details mee te delen.

Bedankt alvast voor uw interesse.