Daguitstap Heilig Bloedprocessie Brugge donderdag 21 mei 2020

De processie herdenkt al meer dan acht eeuwen de aankomst in de stad van een relikwie met enkele druppels van het bloed van Jezus.

De processie is een religieuze optocht die bestaat uit een lange stoet van grote praalwagens, waarop scènes uit het Oude en het Nieuwe Testament uitgebeeld worden, en honderden figuranten.

PRAKTISCH:

We reizen met de autocar van Rantour tot in Brugge aan het station, vandaar door het Minnewaterpark te voet richting Centrum (autocars mogen de stad niet meer in).

Vertrek aan het Nieuwe stadhuis om 8 uur. Inbegrepen zijn de busreis met luxe-autocars van RANTOUR en tickets voor zitplaatsen op de tribune op de Grote Markt. Voor de rest is men vrij.

NOTEER: de plaatsen zijn beperkt – schrijf tijdig in !

IEDEREEN WELKOM

PRAKTISCH:

Deelname prijs:    45 euro voor KWB leden (en hun familieleden) en de leden van de Broederschap O.L.Vrouw van Halle   —-  50 euro voor anderen.

KWB leden van gelijk welke Vlaamse KWB (op vertoon lidkaart)

Vul onderstaande inschrijvingsstrook in en druk op verzenden.

U krijgt een mail terug met ons akkoord (als er nog voldoende vrije plaatsen zijn). In deze mail vragen wij u de deelnameprijs te betalen op onze rekening.

Uw reservatie is pas weerhouden, als wij dit bedrag ontvangen hebben.

U dient voor deze activiteit te reserveren voor 10 mei 2020

Bedankt alvast voor uw interesse en inschrijving.

Inschrijven

Ondergetekende wenst deel te nemen aan de activiteit "Daguitstap Heilig Bloedprocessie Brugge" op datum van donderdag 21 mei 2020

KWB zal bij ontvangst van deze inschrijving u een mail toezenden met de nodige gegevens om zo nodig de inschrijvingssom en andere details mee te delen.

Bedankt alvast voor uw interesse.